Personuppgiftspolicy

Denna integritetspolicy informerar om hur vi behandlar dina personuppgifter, och säkerställer att din information behandlas i enlighet med GDPR. Insamlingsstiftelsen värnar om din säkerhet och vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus, organisationsnummer 857209-4004, är ansvariga för att behandlingen av dina personuppgifter sköts korrekt på denna hemsida.
Adress: Torpagatan 26, 416 74 Göteborg
Vår webbplats: https://glädjeläker.se

Vilka personuppgifter samlar vi in?

När du skänker en gåva till Insamlingsstiftelsen så registrerar vi dina personuppgifter, det gäller framför allt uppgifter som ditt namn, personnummer, adress, telefon och e-post. Vi kan också komma att behandla information om betalnings-transaktionen, ditt kontonummer sparas dock endast för de som betalar med autogiro. Dina uppgifter sparas inte längre än vad som är nödvändigt för oss, och i enlighet med vad du gett samtycke för.

Vi samlar in dina personuppgifter när du skänker en gåva, blir månadsgivare, köper en vara i vår webshop eller på annat sätt stödjer oss ekonomiskt.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka delar vi dina data med?

Din data delas inte vidare till tredje part utan din tillåtelse.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har beställt en vara i vår webshop kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev