Wellibites

”Detta har varit ett mycket speciellt projekt som ligger mig varmt om hjärtat. Det gör mig stolt att alla som köper denna påse är med och skapar glädje för barnen på sjukhuset.”

Sara Serray, grundare och VD Wellibites

Wellibites - Barnsjukhuset.

Wellibites har tagit fram en unik godispåse där fem kronor per såld påse går till vår verksamhet. Det sockerfria godiset, med smak av päron och melon, samt påsens design är framtagen med hjälp av barn i åldrarna 4-8 år. En påse framtagen av barn – för barn.

Påsen säljs exklusivt på Pressbyrån och Apotea vecka 19-35.

Wellibites - Barnsjukhuset.

– Det är fantastiskt hedrande att ha fått denna möjlighet av Insamlingsstiftelsen att ta fram denna exklusiva påse som hjälper till att bidra med glädje för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus. Mitt stora syfte bakom Wellibites är att bidra till en bättre och hälsosammare värld och jag står helt bakom tanken att #GlädjeLäker. Genom att ha involverat barn i produktutvecklingen som fritt fått välja smak och dessutom designa påsen skänker vi inte bara pengar till Stiftelsen, utan möjliggör även för barn att hjälpa andra barn, säger Sara Serray, grundare och VD Wellibites.

Läs mer på wellibites.com.

Wellibites - Barnsjukhuset.

Sammanlagt har Wellibites samlat in hela 149 175 kr!

– Jag är otroligt stolt och tacksam för möjligheten att med mina Wellibites fått vara med och skapa förändring för de som behöver oss som mest. Detta är ett projekt som legat mig extra varmt om hjärtat och som jag alltid kommer bära med mig, säger Sara Serray, grundare och VD Wellibites.

Gåvan kommer skapa mycket glädje för barnen på sjukhuset där pengarna bla. är med och möjliggör att köpa in gosedjur till barnen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev