Diggiloo

Tillsammans med Diggiloo samarbetar vi under parollen “Glädje byggs av musik” i syfte att sprida glädje genom musikens kraft – samt skapa minnesvärda stunder för barn och familjer på Drottning Silvias barnsjukhus

Diggiloo - Barnsjukhuset.

Samarbetet bygger på flera initiativ som dels inkluderar att Diggiloo-publiken erbjuds möjlighet att ge bidrag till kampanjen – både vid biljettköp och via swishbössor på arenorna under turnén. Men också att artister från ensemblen besöker barnen på sjukhuset i Göteborg, samt att Diggiloo skänker showbiljetter till barn och deras familjer.

Insamlingsstiftelsen kommer även finnas på plats under Diggiloos spelning i Göteborg 26/8 där de ska summera samarbetet och berätta mer om sin viktiga verksamhet.

Diggiloo - Barnsjukhuset.

I mars 2023 besökte Liamoo, som är en av Diggiloos artister, lekterapin. Vistelsen innehöll musik, pratstunder, spel och tipsrunda med alla barn som hade ork och lust.

– Som relativt nybliven pappa känner jag starkt för både barnen och föräldrarna i en sån här situation. Därför är det härligt att kunna få ge tillbaka med något som dessutom ligger mig varmt om hjärtat, säger Liamoo.

Diggiloo - Barnsjukhuset.

I samband med sin turnéavslutning i Göteborg besökte Liamoo och Nike barnsjukhuset och sjöng och lekte en stund med barnen.

Diggiloo - Barnsjukhuset.

Insamlingsstiftelsen var på plats under Diggiloos turnéavslutning i Göteborg 26 augusti där man presenterade samarbetet och berättade mer om Insamlingsstiftelsens viktiga verksamhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev