Med anledning av Covid-19

Med anledning av Covid-19

Lekterapin på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus är stängd och avdelningarna tillåter inte besök i dagsläget. Endast en förälder tillåts att närvara på sjukhuset med sitt barn på grund av smittorisken. I en tillvaro som redan är fylld av väntan och stundtals oro, blir familjerna och personalen på Barnsjukhuset extra utsatta under dessa förhållanden.

Med anledning av rådande omständigheter är det nu ännu viktigare för oss att sprida positiv energi och skapa glädje för barnen, familjerna och personalen på Barnsjukhuset. Många hör av sig till oss och undrar hur man kan hjälpa till – vilket vi är oerhört tacksamma över! Nedan kan du läsa mer om hur man kan bidra som både privatperson och företag.

Skänka saker

Privatperson
Hur gärna vi än vill, så kan vi tyvärr inte ta emot leksaker, pyssel eller andra artiklar som är använda, då vi följer Västra Götaland Regionens riktlinjer som ej tillåter detta.

Om du vill skänka nya saker i större omfattning, vänligen kontakta info@barnsjukhuset.nu och beskriv vad ni önskar skänka, så försöker vi hitta en bra lösning för hur vi går tillväga.

Företag
Om ditt företag vill skänka saker eller upplevelser så är det varmt välkommet, förutsatt att vi har möjlighet att ta emot det ni vill skänka. Det bästa är att kontakta oss och beskriva vad ni önskar bidra med, så kan vi hitta en bra lösning för hur vi går tillväga. Kontakta oss här:
info@barnsjukhuset.nu

Se fler nyheter

2024-04-19

Syskonstödjare på Drottning Silvias barnsjukhus

När ett barn blir sjukt hamnar omedvetet nästan allt fokus på det sjuka barnet i familjen, de andra barnen som är friska hamnar lite vid sidan av. Det är...

Läs mer
2024-03-20

IFK Göteborg välgörenhetsmatch 21 maj

Den 21 maj spelar IFK Göteborg match för och tillsammans med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Då knyter vi ännu starkare band till IFK Göteborg. Det blir insamling och...

Läs mer
2024-03-18

Bjurfors skänker 152.000 kronor

Under Frölunda HC:s hockeymatch den 12 mars bjöd Scandinavium på jublande ovationer när Bjurfors överlämnade en check på 152.000 kronor till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. I mer än...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev