Känslostorm när Hilma hyllas på isen

Frölunda HC:s välgörenhetsmatch för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus den 25 november blev en känslosam stund för alla närvarande. Tillsammans med våra partners, såg vi när 8-åriga Hilma, gick ut på isen efter en tids behandling på Drottning Silvias barnsjukhus. Matchen lyckades även samla in pengar till förmån för Insamlingsstiftelsen.

Det var ett fullsatt Skandinavium i Göteborg när Frölunda spelade i specialdesignade tröjor mot Timrå. Matchtröjorna, designade i samarbete med Hellström Street Art, bar inte bara lagets färger utan även budskapet om glädje, kärlek och hopp.

Innan matchen fick barnen på barnsjukhuset en oförglömlig upplevelse, tack vare de generösa biljetterna skänkta av Frölunda HC. Men det var inte bara barnen som fick ta del av detta ögonblick – hela arenan delade glädjen och stödet.

Särskilt rörande var när Hilma, som tidigare spelat in en låt på musikstudion under sin tid på barnsjukhuset, steg ut på isen. Trots att Hilma inte kunde vara med förra året när låten spelades i arenan, fick hon i år känna kärleken från hela publiken. Max Friberg, stjärnspelare för Frölunda HC, överlämnade personligen en av matchtröjorna till Hilma.

”Vi är stolta över att vara en del av detta fantastiska samarbete som sträcker sig bortom isen. Att se barnens glädje och entusiasm under matchen är en påminnelse om varför vi engagerar oss i detta välgörenhetsarbete. Att Hilma kunde vara med oss på isen och uppleva stödet från hela arenan var helt magiskt,” säger Max Friberg.

Efter matchen auktionerades tröjorna ut, och intäkterna kommer gå till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus för att skapa mer glädje och stöd för barnen. Den totala summan kommer presenteras inom kort.

Samarbetet mellan Frölunda HC och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus är ett långsiktigt åtagande för att göra en verklig skillnad i barnens liv. Genom kampanjen ”Frölunda HC <3 Barnsjukhuset” fortsätter de att visa att gemenskap och engagemang kan skapa ljusglimtar i svåra tider.

Se fler nyheter

2024-02-26

Hoppfull helg på Gothenburg Horse Show

En rolig hästtävling har nått sitt slut, och vi är glada att ha varit en del av fem fantastiska dagar fyllda av glädje gemenskap och tävlingar i världsklass. I...

Läs mer
2024-02-06

Barngolfen är tillbaka den 2 september 2024

  Insamlingsstiftelsen kan stolt presentera att evenemanget arrangeras på Sankt Jörgen Park tillsammans med Hansen eventbyrå. Ni har möjlighet att vara med denna dag, vare sig ni spelar golf...

Läs mer
2024-02-01

Bli månadsgivare och få en gratis tygpåse

Alla som blir månadsgivare under februari månad får en av vår fina tygpåse i bomull. Följ länken för att registrera dig https://www.gladjelaker.se/produkt/bli-manadsgivare/ Som månadsgivare till Insamlingsstiftelsen bidrar du till...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev