En strålande dag för Insamlingsstiftelsen på Göteborgsvarvet!

Vilken fantastisk dag vi hade i lördags! Med solens strålar som lyste upp Göteborg och energin på topp, skapade 338 av våra ambassadörer och löpare tillsammans med volontärer en oförglömlig dag.

Vår projektledare, Josefin hade äran att skjuta startskottet och klockan 14.35 sprang våra deltagare i väg i startgrupp 12. Känslan av gemenskap och glädje var påtaglig, och alla sprang för att stötta barnen på Drottning Silvias barnsjukhus.

Vårt tält stod placerat i Charity Zone där vi fick möjlighet att träffa och peppa alla löpare samt berätta om vårt viktiga arbete och hur man kan vara med och bidra. Det var fantastiskt att möta så många härliga människor under denna inspirerande folkfest!

Ett stort tack till ADS4YOU för de snygga rosa löpartröjorna som våra deltagare sprang i. Om du missade chansen att få tag på en tröja under loppet, så finns de nu tillgängliga i vår webshop – perfekt för din nästa löparunda!

Vi hoppas att alla som sprang vill göra det med oss igen nästa år – och att ännu fler ansluter sig! Håll utkik efter information om hur du kan anmäla dig och spring för barnen!

Tillsammans sprider vi glädje!

 

Se fler nyheter

2024-06-06

Över 400 000 kronor med IFK Göteborg

Den 21 maj spelade IFK Göteborg en match för och tillsammans för Insamlingsstiftelsen. För första gången på 17 år bytte IFK Göteborg sin traditionella matchtröja, denna gång fylld med...

Läs mer
2024-06-03

I de små handlingarna bor den största omtanken

Jennie Persson tröttnade på att pantburkarna hamnade i soptunnan istället för att pantas på sin arbetsplats APM Terminals. Efter drygt ett års insamling av burkar fick hon och hennes...

Läs mer
2024-05-27

Nyrenoverade båtbryggan och badbryggan tack vare Frölunda HC

Under säsongen 23/24 har Frölunda HC samlat in pengar till Insamlingsstiftelsen som har gått till att sätta guldkant på renovering av två avdelningars receptioner. På Barnhjärtcentrum finns nu ”båtbryggan”...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev